Оценка на Digitalniq: -123

Сирена'
Жена, 39 год., Несебър
-1
23 януари, 23:02
Мистерия
Жена, 94 год.,
-1
23 януари, 22:59
Colin
Мъж, 43 год.,
-1
23 януари, 22:53
Alex Becker
Мъж, 90 год.,
-1
23 януари, 22:46
9889'
Жена, 99 год.,
-1
23 януари, 22:42
koki
Мъж, 35 год.,
-1
22 януари, 07:10
:) :P
Жена, 23 год.,
-1
21 януари, 04:02
Stoiangab1
Мъж, 43 год., София
-1
21 януари, 04:02
GeorgiTrifonov
Мъж, 28 год., Стара Загора
-1
20 януари, 16:08
Милен Велчев
Мъж, 32 год., Ботевград
-1
20 януари, 09:16