Оценка на vento: 19

mihailova
Жена, 29 год., Враца
-1
2014, 22 януари, 06:52
ani
Жена, 40 год., София
+1
2013, 10 ноември, 13:42
ZMIATA
Мъж, 33 год., Кнежа
-1
2013, 28 октомври, 12:28
aleksandra
Жена, 30 год., София
-1
2013, 14 март, 19:54
kasandra_24
Жена, 33 год., Дупница
+1
2013, 3 януари, 14:53
daliq
Жена, 30 год., София
+1
2013, 3 януари, 08:06
BOBULINA
Жена, 36 год., Габрово
-1
2012, 28 декември, 07:39
KuKlIcHkA 99
Жена, 31 год.,
+1
2012, 17 декември, 07:11
Debora
Жена, 36 год., София
+1
2012, 22 ноември, 09:53
roza
Жена, 45 год., Пловдив
+1
2012, 5 ноември, 10:55