Оценка на Ernesto: -9

'''''''Албена'''''''
Жена, 34 год.,
-1
2023, 8 октомври, 18:02
'''Клеопатра'''
Жена, 34 год., Варна
-1
2023, 8 октомври, 18:01
''''''Амелия'''''''''
Жена, 30 год., Русе
-1
2023, 8 октомври, 18:01
'''''''Августин''''''
Мъж, 32 год., Русе
-1
2023, 8 октомври, 17:39
Соня'''''''
Жена, 30 год., Благоевград
-1
2023, 23 септември, 04:09
.'''''''Кремена'''''''''
Жена, 29 год., София
-1
2023, 22 септември, 08:48
Нели
Жена, 30 год.,
-1
2023, 21 септември, 09:41
''''''''Мария''''''''
Жена, 39 год., Ботевград
-1
2023, 11 септември, 03:32
''''' Чакай малко
Мъж, 40 год.,
-1
2023, 8 септември, 14:00