Оценка на Nenasiten: -8

Ирка'
Жена, 45 год.,
-1
2022, 27 октомври, 12:32
☣'Poison'☢
Мъж, 32 год.,
-1
2022, 27 октомври, 05:59
(===)'
Жена, 98 год.,
-1
2022, 21 октомври, 21:06
Nenasiten
Мъж, 30 год., Ямбол
-1
2022, 21 октомври, 18:57
Цигански -кур
Мъж, 47 год., Габрово
-1
2022, 21 октомври, 18:43
''"""""'DDDDD""""'''''''''
Мъж, 29 год.,
-1
2022, 21 октомври, 15:27
Светлана'''''''
Жена, 26 год., Благоевград
-1
2022, 21 октомври, 15:13
''''''''Камелия''''''''
Жена, 38 год., Ботевград
-1
2022, 21 октомври, 15:11