Оценка на Asen: 0

'Poison
Мъж, 29 год.,
-1
2 юли, 17:19
Darkness
Мъж, 99 год.,
-1
2 юли, 07:55
2.4.8
Мъж, 29 год., София
+1
30 юни, 19:27
Asen
Мъж, 20 год., София
+1
29 юни, 13:46
...'
Мъж, 18 год.,
-1
28 юни, 21:20
sladura
Мъж, 30 год.,
+1
28 юни, 15:01