Оценка на Калоян: 31

Kalin'
Мъж, 32 год., Плевен
-1
17 май, 01:49
Mira the Magpie
Жена, 100 год., Бургас
+1
11 април, 22:28
Светланас2002
Жена, 17 год.,
+1
28 март, 09:45
Ритас2000
Жена, 19 год.,
+1
28 март, 08:48
bad girl
Жена, 17 год.,
-1
26 януари, 01:23
Меги
Жена, 29 год., Пловдив
+1
21 януари, 16:55
Нахаканата
Жена, 35 год.,
+1
19 януари, 21:36
Margo00
Жена, 33 год., София
+1
13 януари, 23:17
mitko
Мъж, 44 год., Велико Търново
+1
2019, 8 декември, 07:55
Tonchev
Мъж, 31 год., София
+1
2019, 28 ноември, 08:37